070-3780101 hansen@thservice.se
Välj en sida

Behöver du hjälp med Trädfällning, Stubbfräsning, Röjning, Trädgårdsskötsel, Fastighetsskötsel. Ring 0703780101

 Vi är specialister på “vresiga” träd.

Vad gör vi?

Fäller träd, fräser stubbar, klipper gräsmattor & häckar, beskär träd & buskar, röjer i skog och trädgård och mycket mer.

Trädfällning

Vi utför alla typer av trädfällning. Träd som inte kan fällas från mark använder vi arborist eller skylift för att kunna fälla. Detta i kombination med att vi har möjlighet att använda kranbil för borttransport av eventuella trädrester skapar ett så kostnadseffektivt sätt för kunden som det är möjligt,  

Stubbfräsning

Vermeers stubbfräsar är effektiva, pålitliga och enkla att använda för i stort sett alla träslag. Maskinerna röjer enkelt bort trädstubbar och stubbfräsens skärsystem gör maskinen både effektivare och röjer bort stubbarna snabbare, samt förlänger livslängden för skärhjulständer. Våra stubbfräsar har larvband och därför lågt marktryck, vilket minskar risken för markskada

Trädgårdsskötsel

Ibland har man varken tid eller ork att sköta sin trädgård som man vill. En välskött gräsmatta, buskar mm. är alltid en fröjd att ha i sin trädgård, Vi tar hand om gräsklippning, häckklippning, allmän skötsel mm.

Trädfällning från mark

Rotfällning handlar om att fälla ett helt träd från marken och få det att hamna på en exakt plats. Med ett noggrant riktskär och noggrann mätning tillsammans med en trädfällriktare och / eller draglinor är vi alltid säkra på att alla träd hamnar där det ska.

Trädklättring

Att sektionsfälla ett träd innebär att vi antingen klättrar eller använder en skylift för att bit för bit plocka ner trädet. Vår personal är utbildade och certifierade för arbete på hög höjd. 

Stubbfräsning

Vi kan snabbt och smidigt hjälpa er ta bort en besvärande stubbe. Både om ni har en gammal stubbe eller direkt i samband efter vi har fällt ett träd hos er.

Vår banddrivna stubbfräs är vänlig mot gräsmattan och har ett jämnt fördelat tryck.

Stubbfräsning är det mest prisvärda sättet att ta bort en stubbe på och självklart är det 50 procent rut-rabatt till dig som är privatperson.

   Trädgårdsskötsel

 

  • Gräsklippning
  • Trimning
  • Häckklippning
  • Trädbeskärning
  • Röjningsarbeten

Om oss:  Huvudsakligen är södra Dalarna vårt arbetsområde och sträcker sig från Avesta till Falun  men även till andra delar av Dalarna. Då och då tar vi på oss uppdrag även i Västmanland. Vi utför beskärning, trädfällning, röjning, stubbfräsning mm.   

Frågor

Använd fältet nedan för ev.
frågor. Vi svarar så fort vi kan.

Ring oss

THservice

070-3780101

Vi finns på

Vågmästaregatan 10 774 35 Avesta

Ring

070-3780101

Email

hansen@thservice.se